mottó
Elérhetőség Iskolatörténet Patrónusok Bemutatkozás Általános Iskola Gimnázium
 Jelentkezés az 1. évfolyamraFelvételi a 9. évfolyamraÁtjelentkezésJelentkezési lap 
Kápolna Betlehem DÖK Zeneterem Archívum Felvételi Aktuális

Jelentkezés az általános iskolába

Kedves Érdeklődő Szülők!

Sajnos a járványhelyzettel kapcsolatos rendelkezések az idei tanévben nem teszik lehetővé számunkra az iskola személyes bemutatását. Sem nyílt órákat, sem szülői tájékoztatót nem tudunk tartani.

A nyílt órák hiányát egy online órával próbáljuk egy kicsit pótolni. Kissné Rózsavölgyi Petra, leendő elsős tanító 2021. február 3-án tartott óráját az iskola youtube csatornáján tudják megtekinteni.
 
Jelentkezés leendő elsős osztályunkba
 
Kérjük, hogy a honlapunkon megtalálható jelentkezési lapunkat (Felvételi/jelentkezési lap) február 10-ig juttassák el hozzánk. A kitöltött lapok leadhatók személyesen, postai úton vagy beszkennelve e-mailben elküldve (postacím: 1253 Pf. 58., email: altalanos.titkarsag@sztg.info).
 
A további teendőkről a beérkezett lapok számának ismeretében fogjuk tudni tájékoztatni Önöket.
Érdemes tudni, hogy – a jelentkező-számok alakulásának tükrében is – iskolánk keresettsége az elmúlt években nagyon jelentősen nőtt. (Új, felújított, tágasabb épületünkbe való átköltözésünk után is igaz: többek közt a családiasság megőrzésének érdekében továbbra is csak egyetlen elsős osztályt tudunk indítani.) Évente ismétlődő élményünk, hogy sok – nagyon is közösségünkbe illő! – család gyermekének nem tudunk helyet biztosítani. Vélhetően idén sem lesz ez másképpen, ezért le kell szögeznünk, hogy a testvérgyerekek, öregdiákjaink gyermekei és tanáraink hozzátartozói elsőbbséget élveznek a beiratkozás során.