mottó
Elérhetőség Iskolatörténet Patrónusok Bemutatkozás Általános Iskola Gimnázium
 Jelentkezés az 1. évfolyamraFelvételi a 9. évfolyamraÁtjelentkezésJelentkezési lap 
Kápolna Betlehem DÖK Zeneterem Archívum Felvételi Aktuális

Felvételi a 9. évfolyamra

Kedves Felvételizők, Kedves Szülők!
 
A jelentkezők felvételi jegyzékére kattintva megtekinthetik a felvételik eredményét, melyet a szabályoknak megfelelően a tanulói azonosítószámok illetve az előre megadott jeligék feltüntetésével készítettünk el. (Az azonosítószám a diákigazolványon is megtalálható.)
Hadd hívjuk fel a figyelmet arra a tényre, hogy a felvételi eljárás szabályai szerint az iskolák semmilyen információval nem rendelkeznek arról, hogy ki hányadik helyen jelölte meg intézményüket. Ebből az következik, hogy a rangsort látva (és esetleg elrémülve) nem érdemes sorrendet módosítani; rangsortól függetlenül azt az iskolát célszerű első helyen hagyni, amelyikbe a leginkább kerülni szeretnének, hisz ezzel nem csökkenthetik a rangsorban lejjebb szereplő intézményekbe való bejutás esélyeit, viszont (a rangsor sokadik helyén is!) életben tartják a vágyott iskolába való bekerülés lehetőségét. (Hiszen jellemzően minden diák több iskolában is próbálkozik, viszont csak egy helyre kerülhet; így az összesítés pillanatában a rangsorokban szereplő nevek túlnyomó többsége az adott listán megszűnik létezni.)
Egyúttal bocsánatot kérünk azoktól, akiknek – legjobb akaratunk ellenére, a jelentkezők kiugróan nagy száma miatt – csalódást okozunk.
 

A végleges felvételi eredményt az országos felvételi központtal történő egyeztetés után április 30-án postán küldjük az érintetteknek.


 
Jelentkezők felvételi jegyzéke (PDF dokumentum, 2020.03.12., 419 kB)
Hivatalos felvételi tájékoztató (PDF dokumentum, 2019.10.18., 558 kB)