mottó
Elérhetőség Iskolatörténet Patrónusok Bemutatkozás Általános Iskola Gimnázium
 ÜzenetekLetölthető dokumentumokTananyag-tárFogadóóra 
Kápolna Betlehem DÖK Zeneterem Archívum Felvételi Aktuális

Aktuális

 

Visszajelzés a gimnáziumi osztályfőnöki munkáról

2022.05.10.

2019-ben indítottuk el először az osztályfőnökök munkájáról szóló visszajelző kérdőívet. Sajnos a vírus ebbe is beleszólt, nem láttuk értelmét a virtuális világban élő osztályoktól visszajelzést kérni. Most, hogy ezt a tanévet már ismét jelenléti oktatásban töltöttük, szeretnénk folytatni a megkezdett folyamatot, minden évben visszajelzést kérni.
Nagy segítség ez az osztályfőnököknek, lehetőséget ad az önreflexióra és a fejlődésre.
 
A kérdőív az alábbi felületen érhető el:
 
http://www.sztg.info/ofokerd.php

Minden osztály Diákjainak és Szüleinek külön kódja van, amelynek beírásával egyenesen az adott osztályfőnökről töltik ki a kérdőívet. A kódot a központilag kiküldött levélben találják, illetve az osztályfőnököktől tudják elkérni.
Kérjük, a körülbelül 10 percet igénybe vevő visszajelzést legkésőbb május 16. hétfő estig küldjék el! Minél több válasz érkezik, annál árnyaltabb a kép, ezért kérjük, minden Kedves Szülő tiszteljen meg válaszaival.
Köszönjük, hogy a figyelmes és pontos – és természetesen anonim – kitöltéssel nagy mértékben segítik gyermekük osztályfőnökének munkáját!
 
Köszönettel:
Az osztályfőnökök

 

Iskolapszichológia hírlevél

2022.05.03.

Szeretettel ajánljuk az EKIF iskoláinak iskolapszichológusai által összeállított hírlevelét.
   Iskolapszichológus hírlevél (PDF dokumentum, 2022.05.03., 5,1 MB)

 

Erasmus+

2021.12.20.

Legutóbbi Erasmus+ projektünk eredményeiről a Magyar Kurír és a Modern Iskola magazin online oldalán is olvasható beszámoló. Nagy köszönet a szervező tanároknak, hogy mindez megvalósulhatott!
 
Magyar Kurír
Modern Iskola

 

Szülői levelezőlista

2017.08.31.

Tisztelettel kérjük azon Szülőket, akiknek eddig nem volt alkalmuk, hogy a hatékonyabb információáramlás és a papírral való pazarlás elkerülése érdekében regisztráljanak Iskolánk levelezőrendszerében. Kérjük, segítsenek abban, hogy lehetővé váljék üzeneteink e-mailben való célba juttatása.
Mit kell ehhez tenniük?
 
Sajnos az online feliratkozás jelenleg nem működik. Feliratkozáshoz kérjük, küldjön egy emailt Tegzes Kinga igazgatóhelyettesnek a gimnazium@sztg.info címre és adja meg a gyermek nevét, osztályát, a szülő nevét és azt az e-mail címet (esetleg címeket) mellyel a listára fel szeretne iratkozni.
 
A központi címlista csak arra ad lehetőséget, hogy az Iskola közvetlenül a Szülőkhöz juttassa el a legfontosabb információkat, de nem teszi fölöslegessé az iskolai honlapon való rendszeres tájékozódást, és nem teszi fölöslegessé az osztályokban működő levelezőlistákat, melyek a kölcsönös eszmecserére, a hatékonyabb szervezésre is lehetőséget biztosítanak.
 
Akinek több gyermeke is jár Iskolánkba, arra kérjük, minden gyermekével külön regisztráljon. Nem fogja a leveleket több példányban megkapni, de így tudjuk biztosítani, hogy minden olyan információ eljusson, melyben valamelyik gyermeke érintett.
 
Köszönettel: az Iskola vezetősége

 

Iskolai ünneplő

2017.06.03.

Iskolánkba érkező új tanulók számára, iskolai ünneplő öltözetünkről:
 
Mindenkinek: gellértes kitűző
Alsó tagozat:
Lányok: egyenblúz (fehér, hímzett, körgalléros); sötét, térdig érő szoknya; sötét ünneplő cipő; kitűző
Fiúk: fehér ing; sötét nadrág; sötét ünneplő cipő; kitűző
Felső tagozat:
Lányok: egyenblúz; sötét, térdig érő szoknya; sötét ünneplő cipő; kitűző
Fiúk: fehér ing; sötét nadrág; sötét ünneplő cipő; tetszőleges nyakkendő; kitűző
Gimnázium:
Lányok: egyenblúz; sötét, térdig érő szoknya; sötét ünneplő cipő; kitűző
Fiúk: fehér ing; sötét öltöny; sötét ünneplő cipő; tetszőleges nyakkendő; kitűző
 
Az alsó tagozatos lányok blúzát az Andi-Sári ruhajavító készíti. (1016 Mészáros u. 9.; Ára: kisebb méret 2500 Ft, nagyobb méret 2800 Ft.)
A felső tagozatos és a gimnazista lányok kétféle fehér blúz közül választhatnak, melyek bármely H&M üzletben megvásárolhatók.
A blúzok az alábbi linkeken megtekinthetők:
https://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0939703001.html
https://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0889456001.html