mottó

Aktuális

 

Szentségimádás

2017.11.21.

Krisztus Király ünnepének előestéjén, november 25-én, szombaton 17 és 18 óra között közös, határainkon is túlmutató szentségimádásra hívnak Bennünket az Eucharisztikus Kongresszus előkészítői. A cél az, hogy sok különböző helyszínen, de egy időben együtt imádkozzon 20.000 magyar.
 
Mi, mint Szent Gellért Iskola, szeretnénk a Krisztinavárosi hívekhez csatlakozni a Havas Boldogasszony Plébániatemplomban. Nemcsak részt veszünk velük a szentségimádáson, hanem tevékenyen is bekapcsolódunk: egy-egy énekkel, felolvasott imával. Szeretettel hívunk mindenkit a legapróbbaktól a legidősebbekig, hogy csatlakozzanak a közös imához!
 
A szervezők kérik, hogy minden résztvevő (helyszíntől függetlenül) regisztráljon az alábbi linken. Ez azért fontos, hogy lássuk, milyen sokan vagyunk, leszünk-e valóban 20.000-en.
https://krisztuskiraly.iec2020.hu/#/

 

Ebédbefizetés

2017.11.20.

A következő ebédbefizetés időpontja: november 27., 28.
Teljes ár: 4410 Ft, kedvezményes: 2240 Ft.
 

 

Szülői levelezőlista

2017.08.31.

Tisztelettel kérjük azon Szülőket, akiknek eddig nem volt alkalmuk, hogy a hatékonyabb információáramlás és a papírral való pazarlás elkerülése érdekében regisztráljanak Iskolánk levelezőrendszerében. Kérjük, segítsenek abban, hogy lehetővé váljék üzeneteink e-mailben való célba juttatása.
Mit kell ehhez tenniük?
 
Kérjük, adják meg szükséges adataikat a
http://alapitvany.sztg.info/iskola internetes oldalon.
 
A központi címlista csak arra ad lehetőséget, hogy az Iskola közvetlenül a Szülőkhöz juttassa el a legfontosabb információkat, de nem teszi fölöslegessé az iskolai honlapon való rendszeres tájékozódást, és nem teszi fölöslegessé az osztályokban működő levelezőlistákat, melyek a kölcsönös eszmecserére, a hatékonyabb szervezésre is lehetőséget biztosítanak.
 
Akinek több gyermeke is jár Iskolánkba, arra kérjük, minden gyermekével külön regisztráljon. Nem fogja a leveleket több példányban megkapni, de így tudjuk biztosítani, hogy minden olyan információ eljusson, melyben valamelyik gyermeke érintett.
 
Köszönettel: az Iskola vezetősége

 

Erasmus + blog

2017.06.29.

Korábban hírt adtunk arról, hogy iskolánk 5 pedagógusa részt vehet egy Erasmus + pályázaton.
A projekt megvalósításáról bővebb információ az Erasmus blogon olvasható.