mottó
Elérhetőség Iskolatörténet Patrónusok Bemutatkozás Általános Iskola Gimnázium
 IskolaépületÉves menetrendHírekVersenyeredményekGalériaSzt. Gellét-díjSzt. Gellért-zarándoklatÓrarendOsztályok 
Kápolna Betlehem DÖK Zeneterem Archívum Felvételi Aktuális

Hírek

 

Reggeli imák

2021.04.13.

Kedves Gellértes Család!
 
Folytatjuk a reggeli imák közvetítését hétfőn és pénteken reggelente a gimnázium Betleheméből. Az imák az iskola youtube csatornáján találhatók. Az élő közvetítés 7.45-kor kezdődik (kb 10-15 perces imák), de későbbi időpontban is elérhető.

 

Mateking

2021.02.15.

Az utóbbi egy év rászoktatott bennünket, hogy újabb és újabb online tananyagot fedezzünk fel, keressük az online elérhető könyveket, videókat, alkalmazásokat.
A tavaszi karantén ideje alatt örömmel fedeztem fel az addig csak kicsit ismert mateking.hu honlapot, melyet nagyon jól tudtam használni. Kiválóan alkalmas mind az euklideszi, mind a faktos csoportom számára. Bár a személyes magyarázatot, offline tanítást pótolni nem tudja, de nagy segítség a diákoknak a tananyag önálló feldolgozásához.
 
A Mateking csapata a 2020-as évben ismét elnyerte az Év honlapja díjat. Ennek örömére néhány iskolát megajándékoztak a honlapjuk ingyenes használatával. Mi is kértük és meg is kaptuk. Minden gimnazista diákunk kapott egy kódot, mellyel regisztrálva a teljes középiskolás matematika anyaghoz hozzáférést kapott.
 
Köszönjük a matekinget működtetők lelkes munkáját, igyekszünk okosan és sokat használni a honlapot!
 
Tegzes Kinga matematika tanár

 

 

A gimnáziumi online oktatásról

2020.11.13.

   Online órarend a gimnázium számára (PDF dokumentum, 2020.11.13., 130 kB)
   Igazgatói tájékoztató levél (PDF dokumentum, 2020.11.13., 289 kB)